11 februari deel nieuwe studiezaal open – 7 februari

Op 11 februari wordt het eerste gerenoveerde deel van de nieuwe studiezaal eerste verdieping geopend. Het gaat hier om de studiezaal op de eerste verdieping van de Ingangshal (Zuidhal). De kenmerkende rood/zwarte stijl van het Informatiecentrum op de begane grond is doorgetrokken naar deze studiezaal. In de nieuwe studiezaal kun je onder andere studeren, boeken opzoeken in de Catalogus, zitten lezen in een loungestoel en veel meer. Ook kan je in een eigen ruimte gaan zitten, je kunt groepsruimtes, studiekabinetten en het centrum voor onderzoekers reserveren. Deze ruimtes bevinden zich parallel aan de gang die de kenmerkende grote hallen van de bibliotheek met elkaar verbindt, op de eerste etage. In de studiezaal, in de kast tegen de achterwand van de Studiekabinetten bevinden zich alle Collegeplanken (dit is bij ingang 4).

Met het openen van de nieuwe studiezaal worden ook de eerste vier ingangen van de studiezaal geopend. Dit betekent dat de ‘Study Area 1 t/m 4’ codes die in de Catalogus bij studiezaalboeken onder ‘Location’ staan vanaf maandag ingaan. Op de pilaren bij de ingangen zijn alvast de borden met de nummers 1 t/m 4 aangebracht.
Voor een indruk van de studiezaal kan je bij het fotoalbum kijken dat op de homepagina links staat.

Sluiting studiezalen
Belangrijk nieuws: Terwijl de nieuwe studiezaal opengaat gaan we direct door met fase 2 van de renovatie: op 11 februari sluiten de studiezalen voor Duits, Engels, Taalwetenschap, Literatuurwetenschap, Spaans, Portugees, Frans, Italiaans en Romaans. Eind februari volgt ook Papyrologie. Al deze collecties verhuizen tijdelijk naar de Noordhal en zullen omgenummerd worden naar het nieuwe systeem. De renovatie van dit deel zal ook zo’n vier maanden duren.

Voor meer informatie kijk hier: link

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: