Omnummeren ATW, ALW, Romaanse talen, Italiaans, Spaans, Portugees en Frans – 17 januari

Op dit moment worden de boeken van LCC afdeling P (Language en Literature) overgezet naar het nieuwe systeem. De LCC code is hierbij leidend en de categorieën P algemeen (Filologie & Linguistiek), PA (Grieks & Latijnse taal en literatuur) en PB (Keltische talen) zijn al grotendeels omgenummerd.

De omnummeraars zijn nu bezig met PC (Romaanse talen). Dit heeft gevolgen voor de boeken uit de voormalige studiezalen ATW, ALW en de Romaanse talen, Italiaans, Spaans, Portugees en Frans. Wanneer een boek ontbreekt op een van die afdelingen kan het zijn dat deze al is omgenummerd en op een tijdelijke locatie staat.

Hoe vind ik mijn boek?

Je vindt het boek door even in de Catalogus te zoeken. Heeft het boek het nieuwe call number? Bijvoorbeeld P105 .S2 1921? Kijk dan op de plattegrond waar het boek te vinden is. Op het moment van schrijven staat P t/m PC in de Noordhal op de begane grond. Vind je nog een oude/vertrouwde code, dan moet het boek nog op de afdeling staan.

Lukt het niet niet dan kan je altijd even langskomen bij het verbouwingsloket. Wil je meer informatie over de nieuwe indeling van de boeken en hoe de LCC code te herkennen is? Bekijk dan de LCC pagina.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: