Omnummering Fase 2 vervroegd – 30 Oktober 2012

Er is besloten om een voorschot te nemen op Fase 2 van de verbouwing. Vrijwel alle boeken uit de (voormalige) Studiezalen Duits, Engels, ATW, ALW, Scandinavistiek, Frans, Italiaans, Romaans, Spaans en Portugees worden vanaf nu omgenummerd naar het LCC plaatsingssysteem. Oorspronkelijk zou hier pas in Januari 2013 mee begonnen worden, maar in logistiek opzicht is het handiger om hier al langzaamaan mee te beginnen.

Door het omnummeren kan het nu zijn dat een boek dat altijd op deze studiezaal heeft gestaan plots verdwenen lijkt. Dit betekent dat het boek omgenummerd is. Het is dan ook aan te raden om de boeken in de Catalogus op te zoeken en te kijken welk ‘Call Number’ ze hebben. Door het gebouw heen hangen plattegronden waarmee u kunt vinden welke LCC codes waar staan. U kunt ook altijd even langsgaan bij het Verbouwingsloket in de Noordhal.

Voor meer informatie omtrent de verbouwing of het LCC systeem kunt u de pagina’s ‘De verbouwing’ en ‘Library of Congress Classification (LCC)’ raadplegen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: