I love UB

Uit onze Nostalgalerie

In de zomer van 2012 gaat de sloophamer in de studiezalen van de Universiteitsbibliotheek Leiden. Iedereen vindt het de hoogste tijd, maar toch.. als we alumni horen over die goede oude tijd in die gezellige gedateerde UB…

Daarom openen we onze Nostalgalerie: een webalbum met kiekjes, die gemaakt zijn in de studiezalen vóór verbouwing, waarvan we verwachten dat ze nog nostalgische waarde zullen krijgen! Plekjes die je zeker niet in deze vorm terug zult zien na de verbouwing; plekjes waarvan je je achteraf pas realiseert dat je er stiekem een beetje verliefd op was. Via ons verbouwingsweblog plaatsen we elke week een nieuwe foto. Kom ook vast een kijkje nemen op het weblog voor een impressie van de studiezalen na verbouwing.

Digitaal verbouwingsloket
Tot de zomer zal er voor jou nog weinig tot niets merkbaar zijn van de verbouwing, maar toch starten we alvast een verbouwingsweblog. Er is nu al genoeg te vertellen over de plannen: wat gaan we doen, waarom zo, wat is de globale planning? Wat komt er kijken bij zo’n grote verbouwing? Zodra het kan geven we jullie een primeur van bijvoorbeeld meubels die besteld zijn of een kijkje achter de verbouwingsschermen.

Zodra je wel iets begint te merken van de verbouwing zullen we je op ons weblog zoveel mogelijk informeren over veranderingen, verplaatsingen van collecties of faciliteiten, eventuele overlast en hoe je die kunt vermijden. Ontwikkelingen met grote impact worden ook op de bibliothekenwebsite aangekondigd, maar alleen op het weblog blijf je volledig op de hoogte.

PS: fijne Valentijnsdag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: